Meny:
Snitter:
Liten meny. (4 stk) roastbeef, reker, gravlaks, spekeskinke Kr 160 per pers.
Stor meny( 5 stk) Roastbeef, reker, eggrøre og laks, Brie og bacon, karbonade. Kr 199 per pers.
Rundstykker:
- Ost og skinke 39,-
- Egg og tomat 39,-
- Røkelaks 39,-
- Eggsalat 39,
- Kyllingsalat 39,-
Baguetter:
- Ost og skinke 79,-
- Egg og tomat 59,-
- Roastbeef og remulade 89,-
- Reker og majones 99,-
- Laks og eggrøre 99,-
- Egg og bacon 89,-
- Kylling og karrymajones 89,-
Ciabatta:
- Ost og skinke 79,-
- Potetsalat og roastbeef 89,-
- Eggrøre og laks 89,-
- serranoskinke, brie og tomat 89,-
Salater: Alle salater serveres med dressing og brød
- Ost og skinke 119,-
- Reke 129,-
- Roastbeef 129,-
- Spekeskinke og brie 129,-
Kaker
Marsipan/bløtkake Liten ca. 8 biter 348,- Medium ca. 16 biter 658,- Stor ca. 24 biter 815,- Halvpanne ca. 35 biter 940,- Helpanne ca. 70 biter 1590,- Velg mellom smakene: jordbær, bringebær, aprikos og valnøtter. Tekst = gratis Bilde = 160,-
Kransekake 14 ringer 355,- 18 ringer 535,- 23 ringer 656,-
Hele kaker
Ostekake ca. 12 biter 550,-
Suksessterte ca. 16 biter 550,-
Verdens beste ca. 16 biter 650,-
Verdens beste ca. 35 biter 940,-
Hvetekringle ca. 35 biter 620,-
Kake porsjon
Napolion 50,-
bløtkake med gelelokk 50,-
Gulerotkake 48,-
sjokoladekake 48,-
winer og hvetebakstbakst:
Winerpecan 35,-
skolebrød 35,-
boller 25,-